Aug 13th SSD hosting - čak 50% popusta!

Prilika koja se ne propušta - čak 50% popusta na sve shared SSD web hosting pakete! Promo kod vrijedi od 13.08.2017 do 13.09.2017., a akcijska cijena vrijedi za prvu godinu korištenja usluge. Kako ostvariti 50% popusta kod narudžbe SSD hostinga? Jednostavno, kod narudžbe bilo kojeg SSD hosting paket na rok od godinu dana, unesite promo ... Više »

Jan 13th AutoSSL – besplatni SSL kod Totohost-a!

Od posljednje nadogradnje cPanela, nova AutoSSL opcija je dostupna na svim cPanel/Linux serverima kod TOTOHOST-a. AutoSSL automatski instalira BESPLATNI Comodo SSL certifikat! Bilo da vaša stranica (domena, poddomena, add-on domena ili alias/parked domena) nema uopće ili ima istekli SSL certifikat, novi (BESPLATNI) SSL certifikat će biti ... Više »

Dec 22nd Sretan Božić i Nova 2017.!

Bliži se najljepše vrijeme u godini, vrijeme kada se prisjećamo prošlosti i očekujemo budućnost. Vrijeme kada se želja za srećom, zdravljem i uspjehom seli iz srca u srce.

Neka Vam se ostvare svi snovi i želje te ispune sva očekivanja.

Sretan Božić i uspješnu Novu 2017. godinu želi Vam
TOTOHOST d.o.o.

Aug 20th Besplatno povećanje Windows hosting paketa.

Dragi korisnici, danas smo potpuno besplatno svim postojećim korisnicima Windows hostinga povećali hosting pakete, uključeni diskovni prostor i dostupni mjesečni promet/bandwidth. Također, svi Windows paketi migrirani su na SSD servere. Windows SSD MINI smo povećali sa 3000 MB prostora i 50 GB bandwidtha na 7000 MB prostora i čak 400 GB ... Više »

Feb 23rd Partnerstvo s CloudFlare-om

U suradnji s tvrkom Cloudflare svim našim klijentima omogućili smo korištenje Cloudflare usluga unutar cPanela kroz samo par klikova.

http://totohost.hr/1056-partnerstvo-s-cloudlare-om/

Feb 16th U pripremi novi SSD server Server 14 - zagreb3.totohost.hr

U pripremi novi SSD server Server 14 - zagreb3.totohost.hr

Dio paketa sa ostalih servera će biti migriran na ovaj SSD server s ciljem poboljšanja kvalitete usluge i brzine rada stranica naših klijenata.

Feb 7th U pripremi novi SSD server Server 13 - sisak.totohost.hr

U pripremi novi SSD server Server 13- sisak.totohost.hr

Dio paketa sa ostalih servera će biti migriran na ovaj SSD server s ciljem poboljšanja kvalitete usluge i brzine rada stranica naših klijenata.

Nov 29th Migracija na vukovar.totohost.hr

U tijeku je migracija paketa sa servera vukovar2 na novi vukovar.totohost.hr

Ukoliko imate problema sa primanjem e-maila, a koristite POP/IMAP/SMTP server "vukovar2.totohost.hr", umjesto "mail.vašadomena.hr", modificirajte postavke email klijenta tako da koristite "vukovar.totohost.hr"

Jul 19th Novi SSD MIKRO paket i besplatno povećanja prometa na SSD paketima

Zbog velikog broja upita naših klijenata, u ponudi imamo novi SSD MIKRO paket, iste cijene kao i “stari” linux hosting paket. Naravno, novi SSD MIKRO paket je na munjevitim isključivo SSD diskovima opremljenim serverima, iste cijene kao i “stari” MIKRO paket. Naravno, sa manjim diskovnim prostorom, ali 4 puta većim prometom. Svejedno, ... Više »

Jul 14th Nadogradnja sustava za upravljanje Vašim web hosting računom

Kao što smo i obećali nadograđen je sustav za upravljanje Vašim uslugama na verziju 6.0 i moramo Vam reći da smo jako uzbuđeni zbog ove nadogradnje. 

Opširnije na http://totohost.hr/1006-nadogradnja-sustava-za-upravljanje-vasim-web-hosting-racunom/